Velkommen til en unik naturopplevelse på Nothaugen. Du finner oss ved den fantastiske kysten og skjærgården i Aure på Nordmøre, 164 kilometer fra Trondheim og 44 kilometer fra Kristiansund. Vi tilbyr fasiiteter og tjenester for gjester med telt, bobiler eller campingvogner.

Resepsjon og kiosk

resep 1200

I resepsjonen, som også har en liten kiosk, kan du få nødvendig informasjon om blant annet ulike fiskemuligheter i nærområdet. Her kan du også kjøpe enkle snacksprodukter og souvenirer. Vi oppfordrer til at du bruker kreditt-/debit-kort  som betalingsmetode for våre tjenester.

Marinaen

marina 1200

Se link for mer info om vår marina

Sanitærbygg

sanitaerhus 2 e1477491978828

Tilstand på utstyr og renhold på sanitæranlegget er en av de viktigste faktorene for valg av campingdestinasjon.

Nothaugen tilbyr sanitærfasiliteter med alt du trenger: Standard sanitærfasiliteter, vask og dusjer med varmt og kaldt vann, vaskemaskin og tørketrommel.

Campingområder 1-3

rv 1200

Nothaugen har flere tilgjengelige campingområder, med fine flate områder for telt, bobiler og campingvogner. Vi har også områder i betong og asfalt for de som ønsker å stå på fastere underlag.

Som gjest på Nothaugen kan du selv velge hvor du ønsker å parkere. Om du ønsker å stå på våre markerte plasser med strøm eller om du ønsker å parkere på et annet område på campingplassen, føler vi oss sikre på at du finner en plass som passer dine ønsker.

Tilgjengelige fasiliteter inkluderer: Felles bad med dusj, toaletter, kjøkken, strømuttak og fasiliteter for tømming av toaletter og toalettbeholdere.

Naustet

boathouse

«Naustet» er et kulturelt og historisk kjennemerke i Norges kystregioner, hvor fiske tidligere var det viktigste yrket. De har tradisjonelt blitt brukt til lagring av båter og fiskeredskaper, men i dag blir mange av dem konvertert til fritidsbruk.

Dette spesielle historiske naustet ved Nothaugen ble bygget rundt midten av 1700-tallet.

Tørkerom

drysys 1200

Tørkerom for effektiv tørking av våte kjeledresser, støvler og hansker. Laget av rustfritt stål (316 V2). 

Med denne fasiliteten vil du alltid kunne starte dagen med tørre og komfortable klær. Vi er den første fiskecampingplassen som tar i bruk et slikt system. 

Fiskeforedlingshus

fish proc 1200

Rett ved marinaen og båtene våre, har vi et eget bygg for foredling av din fiskefangst.

For våre overnattingsgjester kan vi også tilby store frysebokser hvor man kan fryse ned og lagre fiskefangsten inntil avreise.