Velkommen til en unik naturopplevelse på Nothaugen, ved den fantastiske kysten og skjærgården i Aure på Nordmøre. Vi tilbyr fasiiteter og tjenester for gjester med telt, bobiler eller campingvogner.
Vi har hytter i forskjellige størrelser, med og uten eget toalett / bad. Den største hytta har tre soverom, bad, kjøkken med oppvaskmaskin og stue.
Våre fasiliteter på Nothaugen ligger rett ved havet og sammen med den omkringliggende skjærgården kan vi tilby fantastiske muligheter for mange typer havfiske.
Vår vakre marina med solide flytebrygger bygget i betong. Her starter ditt haveventyr etter at du har kastet loss med ønsket båttype, om du skal fiske, dykke eller bare utforske skjærgården.
Kysten av Vestlandet og Midt-Norge er kjent for sin fantastiske natur som virkelig skiller den fra mange andre destinasjoner, og Aure er ikke noe unntak. Her kan du finne forslag til aktiviteter du kan delta i.
Bilder og videoer fra Instagram, Facebook og Youtube. Som gjest på Nothaugen er du velkommen til å bidra i disse albumene og galleriene. Fortell oss gjerne om videoer på Youtube som inneholder klipp fra ditt opphold på Nothaugen.
visitnorway
kvernoboats.no

 

visitmr
marinasolutions

 

fjordnorway
angelreisen.de

 

hytteiaure
aure